Jobba hos oss

Nu förstärker vi vår personalstyrka med en driven låstekniker som vill utvecklas och jobba i ett bra team!

Din profil
Som person är du självgående, social, engagerad och serviceinriktad. Du har en förmåga att se till kundens behov, kan leverera förslag på lösningar och förstår att kunden ligger i fokus hela tiden. Vi förväntar oss att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, har en positiv inställning samt att du trivs lika bra med självständigt arbete som att jobba i ett team. Dagens låsarbeten övergår mer och mer till elmekaniska lås samt svagströmsinstallationer och det är en klar merit om du är kunnig inom detta. 

Om företaget
Vi är ett drivet och glatt team med många års erfarenhet och bred kunskap inom lås och säkerhet. Vi erbjuder en trygg och positiv arbetsplats där vi hela tiden strävar framåt och sätter kunden och medarbetarna i fokus. Företaget grundades 1967 och vi har butik och verkstad i Hökarängens centrum.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av alla förekommande arbetsmoment som det innebär att vara låstekniker för utetjänst. Du fakturerar dina egna jobb som du utför. Det innebär att du har hand om kunden hela vägen från projektering till fakturering och på så sätt får du en nöjdare kund samt att du blir mer delaktig i mötet med denne och i driften av företaget.

Vi erbjuder
En trygg arbetsplats samt en stimulerande vardag med möjlighet att utvecklas. Du får tillgång till en fullt utrustad servicebil, friskvårdsbidrag samt individuell lönesättning. Möjlighet till jour är ytterligare en förmån vi kan erbjuda. Har du gesällbrev eller mästarbrev är det en stor fördel, om du saknar ett sådant finns möjligheten att ordna detta.

Krav
• Du har minst 3 års yrkeserfarenhet (referenser för detta).
• Har ett stort genuint intresse för branschen i synnerhet och lås i allmänhet.
• Innehar B-körkort.
• Ostraffad. 

Stämmer detta in på dig, tveka inte att höra av dig genom att skicka en ansökan via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

-Du har tidigare jobbat som säljare inom säkerhetsbranschen och har ett upparbetat kontaktnät.
-Du kan uttrycka dig i det Svenska språket, både i skrift och tal.
-Du har datavana och kan hantera officepaketet.
-Du innehar ett B-körkort.
-Du har ordnade familjeförhållnaden och en god ekonomi.
-Du kan genom intyg visa att du tidigare jobbat inom säkerhet.
-Du har socialkompetens och har lätt att komma överens med andra människor.
-Du godkänner genom att jobba hos oss, att vi kontinuerligt genomför oannonserade drogtester.
-Du skall vara engagerad i det du åtar dig, samt ha drivkraften att kunna slutföra det, på ett sätt som gör att kunden blir mer än nöjd och återkommer, det är det som gjort oss framgångsrika.

Vi kan erbjuda dig följande:
-En arbetsplats som är framåt och nyskapande, som följer med tiden och leder utvecklingen av säkerhetsbranschen framåt.
-En arbetsplats, med mycket god uppbackning och god kundkrets, som utöver dina upparbetade kontakter kan bearbetas och vidareutvecklas i olika samarbetsfrågor.
-En mycket god lön, provisionsbaserad eller månadslön, enligt överenskommelse.
-En arbetsplats med mycket stabil kundkrets samt ett företag med mycket god ekonomi, kort sagt en trygg arbetsgivare.
-En leasingbil.
-Flexibla arbetstider.

Intresserad? skicka ditt CV, till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så hör vi av oss!

Du har tidigare jobbat med och är duktig på följande:

Låsmonteringar, du kan inte bara byta en låskista, utan du kan montera den snyggt och säkert, ifrån inget urtag alls, och du gör det dessutom på en rimligt tidsperiod.
-Du kan montera dörrstängare och har kunskap om olika montagesätt, känner väl till vilka produkter du har att jobba med, samt gör det på en rimlig tidsperiod
Dörröppningar, bilöppningar, motorlåsmonteringar, dörrautomatiksmonteringar, elblecksmonteringar, kodlåsmonteringar, service, felsökningar, nödutrymningslösningar samt regler och föreskrifter vad som gäller runt detta, du kan projektera ett jobb samt ansvara för att jobbet slutförs, till att fakturera det.
-Du har minst 5 års arbetserfarenhet ifrån att vara låssmed med egen servicebil.
-Du har goda referenser som intygar ovanstående.
-Du har gesällbrev eller mästarbrev inom yrket, eller så har du viljan att avlägga detta prov inför hantverksföreningen, inom en snar framtid. (är du rätt person, så bekostar vi detta åt dig)
-Du har en vilja att förkovra dig inom yrket, samt att dela med dig utav yrkeserfarenheter till dina arbetskamrater. -Har du kunskaper inom dörrautomatiksområdet, projektering, montering, inkoppling, service samt felsökning, är det meriterande.
-Du har B-körkort, och vet hur man skall uppföra sig i trafiken, när man ansvarar för ett av företaget tillhandahållet servicefordon, och är fullt införstådd med vilken dålig reklam det är om man inte kan komma överens med andra i trafiken.
-Du innehar socialkompetens, samt har lätt att komma överens med arbetskamrater.
-Du har ordnade familjeförhållanden, samt en god ekonomi.
-Du godkänner genom att jobba hos oss, att vi kontinuerligt genomför oannonserade drogtester.
-Du skall vara engagerad i det du åtar dig, samt ha drivkraften att kunna slutföra det, på ett sätt som gör att kunden blir mer än nöjd och återkommer, det är det som gjort oss framgångsrika.

Om du uppfyller ovanstående, kan vi erbjuda följande:

-En arbetsplats som är framåt och nyskapande, som följer med tiden och leder utvecklingen av säkerhetsbranschen framåt.
-En arbetsplats med mycket stabil kundkrets samt ett företag med mycket god ekonomi, kort sagt en trygg arbetsgivare.
-Ett företag med mycket kompetenta medarbetare, vilket gör att du själv kommer att utvecklas inom yrket.
-En av branschens mest välutrustade servicebilar, mer info om detta lämnas ut vid eventuellt möte.
-Lön enligt överenskommelse, baserad på kunskap, snabbhet och noggrannhet, bland dom bästa lönerna i branschen garanterat, men vi kräver också stort engagemang och vilja att utvecklas.

Intresserad? skicka ditt CV, till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så hör vi av oss!

Farsta Lås AB · Pepparv 3. · 123 56 Farsta · Telefonväxel: 08-6045050 · Fax: 08-6042285 · butiken@farstalas.se
Gå till toppen