Nu förstärker vi vår personalstyrka med en driven låstekniker som vill utvecklas och jobba i ett bra team!

Din profil
Som person är du självgående, social, engagerad och serviceinriktad. Du har en förmåga att se till kundens behov, kan leverera förslag på lösningar och förstår att kunden ligger i fokus hela tiden. Vi förväntar oss att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, har en positiv inställning samt att du trivs lika bra med självständigt arbete som att jobba i ett team. Dagens låsarbeten övergår mer och mer till elmekaniska lås samt svagströmsinstallationer och det är en klar merit om du är kunnig inom detta. 

Om företaget
Vi är ett drivet och glatt team med många års erfarenhet och bred kunskap inom lås och säkerhet. Vi erbjuder en trygg och positiv arbetsplats där vi hela tiden strävar framåt och sätter kunden och medarbetarna i fokus. Företaget grundades 1967 och vi har butik och verkstad i Hökarängens centrum.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av alla förekommande arbetsmoment som det innebär att vara låstekniker för utetjänst. Du fakturerar dina egna jobb som du utför. Det innebär att du har hand om kunden hela vägen från projektering till fakturering och på så sätt får du en nöjdare kund samt att du blir mer delaktig i mötet med denne och i driften av företaget.

Vi erbjuder
En trygg arbetsplats samt en stimulerande vardag med möjlighet att utvecklas. Du får tillgång till en fullt utrustad servicebil, friskvårdsbidrag samt individuell lönesättning. Möjlighet till jour är ytterligare en förmån vi kan erbjuda. Har du gesällbrev eller mästarbrev är det en stor fördel, om du saknar ett sådant finns möjligheten att ordna detta.

Krav
• Du har minst 3 års yrkeserfarenhet (referenser för detta).
• Har ett stort genuint intresse för branschen i synnerhet och lås i allmänhet.
• Innehar B-körkort.
• Ostraffad. 

Stämmer detta in på dig, tveka inte att höra av dig genom att skicka en ansökan via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Farsta Lås AB · Pepparv 3. · 123 56 Farsta · Telefonväxel: 08-6045050 · Fax: 08-6042285 · butiken@farstalas.se
Gå till toppen