Slagdörr eller skjutdörrsautomatik, vi servar och monterar oavsett märke.

Behöver du en lösning på en bekväm passering utav en dörr, eller har du fått ett tillgänglighetskrav på dina lokaler, vi har erfarenheten och lösningarna, vilken dörrmiljö det än gäller, vare sig det rör sig om 1 dörr eller 100 dörrar. vi monterar inte bara automatikerna, vi får hela dörrmiljön att fungera, dvs dörrautomatik, lås, nödutrymning och passagesystem, enkelt och bekvämt, sen att vi har branschens generösaste garantier, det gör driften och ägandet ännu tryggare.

När vi monterar en dörrautomatik, så monterar vi inte bara den, vi kan även erbjuda dig att montera armbågskontakter, säkerhetssensorer, som ser till att ingen får dörren på sig, säkerhetssensorer kan monteras på båda sidorna av en dörr, så att dörren inte kan träffa någon när den stänger, samt monteras på insidan för att förhindra dörren att stänga, om någon inte hunnit passera när den skall stänga. Vi kan se till att den blir kopplad till det befintliga brandlarmet, så att den stängs vid eventuell brand.

Service.

När vi monterat en ny dörrautomatik, erbjuds du att teckna ett serviceavtal på den, att teckna det, ger dig flera fördelar, bl.a rabatt på reservdelar och längre garantitid.

Farsta Lås AB · Pepparv 3. · 123 56 Farsta · Telefonväxel: 08-6045050 · Fax: 08-6042285 · butiken@farstalas.se
Gå till toppen